Vil du være med til at støtte IMS - og kollegaer i verdens andre brændpunkter?

Af Lars Møller, GAMES’ formand.

Det var faktisk mig, der i 2001 startede den store danske NGO, International Media Support (IMS) som en professionel medieudviklingsorganisation. 

Siden har Udenrigsministeriet støttet medieudviklingen i verdens fattigste og farligste lande via IMS – med mange millioner af kroner. Men sådan er det ikke mere. Fremover skal IMS have medlemmer for at få del i de danske bistandsmidler. 

På linje med Folkekirkens Nødhjælp, Dansk Røde Kors og flere andre skal IMS for at få støtte selv rejse fem procent af midlerne. Og inden nytår skal IMS have 300 støttemedlemmer for at få skatteministeriets blå stempel for indsamlinger.

IMS har flere gange støttet Gambia
Sidste år var det IMS, der støttede udviklingen af en strategi for mediesektoren. Og tidligere har IMS bl.a. støttet GAMES i at få fængslede kollegaer ud af fængslet, da det så sortest ud i Gambia.
IMS støttede også i 2006, da vi startede GAMES med midler til kurser i valgdækning, som var vores første, lille projekt.

Pay back time – hvis du lyster
Nu har GAMES’ medlemmer chancen for at betale lidt tilbage. Med et lille input kan du hjælpe IMS til at hjælpe kollegaer for millioner af danske bistandskroner rundt om i verden.
Klik her for at læse mere og melde dig ind. https://forpressefrihed.dk/ – og her kan du se, hvad du får som støttemedlem.

Husk julegaverne
Og glem nu ikke: Du kan altid give et medlemskab julegave – både af IMS og GAMES.

Se mere på Facebook: www.facebook.com/InternationalMediaSupport/