Stay Connected

SOS: Kan du hjælpe med ”Operation Get MAJaC TV up and running”?

  • May 13, 2019
  • by

Her er en konkret og egentlig ret sexet mulighed for at hjælpe to fantastiske mennesker, en ny uddannelse og et tv-studie uden tv-udstyr

Af Lars Møller

De er nogle fantastiske mennesker, Demba og Sang, de to direktører i MAJaC. De sidder ikke med hatten i hånden og venter på hjælp. De går bare i gang med det, de har. Senest er det at undervise i tv. Først gjorde de det med en mobiltelefon. Det lykkedes – selv om kvaliteten ikke var ret god, især lyden var dårlig.

Så fandt de en spansk tv-journalist, som de lokkede til Gambia for at undervise i tv i 2 måneder – frivilligt, med rejsen betalt af GAMES-projektet. Så lykkedes tv-undervisningen endnu bedre, også for de gambiske medlærere.

Her kommer du ind
Derpå gik de i gang med at indrette et tv-studie i et baglokale. Efter flytningen til nye lokaler skulle de alligevel indrette et nyt radiostudie, så hvorfor ikke tage det andet med? Som sagt, så gjort. Nu har de et velindrettet tv-studie i blå nuancer, lydtæt og med plads til produceren ved siden af. Men de har ikke noget udstyr til tv-studiet eller til at optage ude i marken.

Og her kommer du ind:
Vil du hjælpe med at skaffe udstyr?
Eller kender du en, du kan overtale til at være med til det her lille, ret kontante og sexede projekt? 

Det er let: Ring og spørg
Du kan hjælpe på to måder:
Enten ved at høre DR eller et hvilket som helst andet tv-sted, om de har noget udstyr liggende.
Eller ved at fund-raise penge til udstyr.
Sammen med MAJaC og Henrik Laier fra Picturewise har vi lavet en hel indkøbsliste, så det er bare med at gå i gang fra en ende af.

PS. To brugte Mac-computere søges
De mangler også to Mac-computere til radiostudiet. De nuværende pc’ere i radiostudiet bliver alt for let befængte med virus.
Måske kender du nogen, der har en brugt Mac, som ikke er alt for gammel?

Skriv til mig, hvis du er frisk: lars@larsmoller.dk

Tak, også fra Sang og Demba
Sang har snart ringet og tekstet mange gange om det studie – og jeg har spurgt mange om hjælp, uden held.

Selv har Sang prøvet at fund-raise mange steder – også uden held. Men Sang og Demba hjælper gerne med projektbeskrivelse, budget, fremgangsmåde og så videre, så du starter ikke forfra. 

Leave a reply

Stay Connected

Categories

×