GAMES-medlem udgiver roman om Afrikas unge – og beder om din hjælp

BEFRI OS FRA DET ONDE. Peter Kramhøft har skrevet en ny roman om to teenagere, der mødes under dramatiske omstændigheder i Afrika. Inspirationen har han blandt andet hentet gennem sit arbejde for GAMES

Nu skal bogen ud. Forlagene, der har udgivet Kramhøfts tidligere ungdomsromaner, kan kun sælge fantasy, ikke socialrealisme. Til gengæld bakker Danidas Oplysningsudvalg op om udgivelsen og har bevilget godt halvdelen af omkostningerne.

Omslag 1 - Befri os

SOS – crowdfunding
Men den anden halvdel mangler. Derfor lancerer Peter Kramhøft crowdfunding kampagne med det dobbelte formål at skaffe penge til udgivelsen af BEFRI OS FRA DET ONDE og at få romanen ud til så mange unge som muligt.

Læs mere om projektet og giv dit bidrag på hjemmesiden: https://www.kickstarter.com/projects/1246167806/befri-os-fra-det-onde

Og del gerne denne opfordring i dit netværk, på e-mail og Facebook, beder Kramhøft.

En tragisk virkelighed
Romanen har baggrund i en tragisk virkelighed. I løbet af de sidste 30 år er mere end en kvart million børn og unge verden over blevet kidnappet eller lokket til at blive børnesoldater og ”soldaterhustruer”.
Romanen beskriver hvordan krigsherrer udvikler velfungerende børn og unge til at blive brutale krigere. Men den fortæller også om et pulserende Afrika, der forsøger at rejse sig trods tørke og borgerkrig, og om unges kærlighed og venskab på tværs af kontinenter.