Kvinder søger støtte – vil du være med?

De gambiske kvindelige journalister vil ikke finde sig i mændenes overherredømme mere. De er organiseret i WOJAC (Women Journalist Association, The Gambia), der de seneste år har henslæbt en lidt sovende tilværelse.

Men det skal være slut nu – derfor har kvinderne henvendt sig til GAMES for at få hjælp til at kick-starte organisationens arbejde.

GAMES mødtes med formanden, Sarjo Camara, og to af medlemmerne Fatou og Haddija, der begge er tidligere studerende på journalistuddannelsen.

Et spørgsmål om søstersolidaritet
Konkret spurgte de, om GAMES kan anbefale en tilsvarende organisation i Danmark (eller et andet land) som de kan blive partnere med – på samme måde som de gambiske landbrugsjournalister i NAC (Network of Agricultural Communicators) er blevet partnere med de danske Fødevare- og Landbrugsjournalister.

Foreløbig har GAMES søgt en ligesindet forening af kvindelige journalister i Danmark og Norge – uden held – og hermed er bolden givet videre til GAMES medlemmer og partnere: Kender du nogen eller vil du selv være med? Så kontakt Lars Møller på: lars@larsmoller.dk