Du kan hjælpe

Gambia Media Support består og er drevet af frivillige kræfter. Vi sætter stor pris på al den hjælp, vi kan få. Og der er mange måder at hjælpe på:

1. Bliv medlem
Gambia Media Support er en medlemsforening og vil gerne have mange medlemmer, både aktive og de mere passive støtte-medlemmer. Hertil kommer, at vi skal have mindst 50 medlemmer for at kunne søge om støtte hos vores største  og vigtigste bidragyder, CISU – Civilsamfund i Udvikling (tidligere Projektrådgivningen), som på vegne af Udenrigsministeriet/Danida forvalter en projektpulje for mindre danske civilsamfundsorganisationer.

Gambia Media Support vil også gerne have medlemmer, der aktivt engagerer sig i organisationens arbejde – enten som en engangsaffære, på særlige missioner eller på regelmæssig basis.

Hvordan bliver du medlem?

2: Bliv frivillig
Du kan gøre en forskel ved at engagere dig i Gambia Media Supports aktiviteter. Vi har mange projekter – store som små. Nogle kører allerede, og andre venter på at blive opfundet. Gambia Media Support har blandt andet brug for din hjælp til: Projekter, undervisning, New Media, kommunikation, fundraising, kapacitetsopbygning, fortalervirksomhed og meget mere.

Læs om, hvordan du kan bidrage

3: Giv en pengegave
Ønsker du at støtte Gambia Media Supports arbejde, kan du også donere penge til organisationen. Du kan trække det fra i skat, når dit samlede velgørende bidrag på et år er over 500 kr.

Læs mere

4: Donér IT-udstyr
De gambiske journalister mangler laptops, kameraer og telefoner. Derfor indsamler Gambia Media Support nyt eller brugt IT-udstyr og sørger for, det kommer frem til journalisterne i Gambia.

Har du en velfungerende laptop, du ikke længere bruger, eller et brugt digitalkamera – så kender vi nogen der vil blive glade for at få det!

Interesseret? Kontakt Troels Nørlem

Læs mere