Bliv medlem

Meld dig ind i GAMES i dag

Som medlem støtter du og din organisation Gambia Media Supports arbejde med medieudviklingen i Gambia. Du får også mulighed for at følge vores arbejde på tæt hold via hjemmeside og nyhedsbrev.

Vi værdsætter alle medlemmer – passive såvel som aktive!

Hvorfor blive medlem?
Gambia Media Support skal have mindst 50 medlemmer for at søge om støtte hos vores allervigtigste bidragyder til projektaktiviteterne i Gambia. Denne vigtige bidragyder er CISU – Civilsamfund i Udvikling (tidligere Projektrådgivningen), som på vegne af Udenrigsministeriet/Danida forvalter en projektpulje for mindre danske civilsamfundsorganisationer.

Et stort medlemstal betyder også, at vi har en interesseret skare at dele vore oplevelser, erfaringer og udfordringer med, og det signalerer opbakning til vores arbejde.

Gambia Media Support har også brug for medlemmer til aktivt at engagere sig i organisationens arbejde, enten som en engangsaffære, på særlige missioner eller på regelmæssig basis.

Se hvilke spændende opgaver du kan engagere dig i hos Gambia Media Support

Hvad koster et medlemskab?

  • Personligt medlemskab: 150 kr. om året
  • Grupper og organisationer: 500 kr. om året

Hvordan bliver jeg medlem?

Send en e-mail med navn og adresse til:

Per Vinther: pv@mail.dk

Direkte overførsel
Du kan vælge at overføre pengene direkte og således blive registreret som medlem. Husk at skrive din e-mail adresse i “Bemærkninger til modtager”.

Fra Danmark:
Bank: Mercur Bank
Addresse: Sct. Clemens Torv 17, 1. Århus C
Reg. no.: 8401
Kontonr.: 1071580

Tak for din støtte.