Bliv frivillig

Du kan gøre en forskel ved at engagere dig i Gambia Media Supports aktiviteter. Vi har mange projekter, store som små. Nogle kører allerede, og andre venter på at blive opfundet.

Som frivillig organisation er vi afhængige af dedikerede og engagerede medlemmer, da vores projekter i høj grad skabes af de aktive medlemmer.

Styrken til forandring ligger hos de frivillige, aktivisterne, i organisationen. Som medlem og frivillig i Gambia Media Support kan du gøre en forskel for medierne i Gambia. Det er sådan vi forstår ”mediactivism”.

Hvad kan du gøre?

Har du et projekt, så nøl ikke. Måske kan vi realisere det sammen. Har du ikke en specifik idé, så bliv medlem alligevel – du kan altid være med til at realisere andre medlemmers ideer og projekter.

Gambia Media Support har brug for din hjælp til:

Træning/undervisning
Vi har brug for professionelle undervisere i journalistik og journalister til at drive workshops i vores undervisningsprojekter.

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Kollega-til-kollega
Vi vil gerne støtte vores kollegaer fra nord i at arbejde sammen med kollegaerne i Gambia. Vi håber at kunne starte et specifikt projekt med netop dette fokus – og vi har brug for frivillige.

Interesseret? Kontakt Lars Møller

New media
Medierne i Gambia består hovedsagligt af print, radio og TV. I Gambia er de nye medier som eksempelvis sms-baserede nyheder og Facebook et næsten uudforsket område. Hvis du vil hjælpe med at udvikle disse nye medier i Gambia, vil vi meget gerne have dig med.

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Twinning
Vi faciliterer twinning (knytter parter sammen i samarbejde) på tre niveauer:

  • Vil din avis, radiostation eller redaktion tjene på at have en partner i Gambia, kan vi facilitere det
  • Er du medlem af en medieorganisation – som foreningen for sportsjournalister eller et kommunikationsnetværk, som vil have fordel af at have en partner i syd, kan vi facilitere en forbindelse med en dedikeret kollega
  • Vil du have en penneven, kan vi introducere dig til en kollega og hjælpe til, hvis du vil invitere din partner til Danmark

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Forskning
Vi vil gerne forstå mødet mellem den vestlige og gambiske journalistiske kultur bedre – fra hvordan kilder tænker og arbejder til, hvordan publikum reflekterer over og bruger medierne.

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Fortalervirksomhed
Vi støtter pressefrihed og vil gerne sætte fokus på  mediesituationen i Gambia både i Danmark og andre dele af verden. En ekstra hånd til networking, kommunikation og kampagner vil være en stor hjælp.

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Kapacitetsopbygning
Vores gambiske samarbejdspartner, Gambia Press Union, og dens tilknyttede organisationer har stor betydning for Gambia Media Supports arbejde. Vi har derfor brug for folk med erfaring inden for drift af organisationer, fundraising, projektledelse, kommunikation og meget mere til at hjælpe Gambia Press Union med at opbygge organisationen.

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Kommunikation
Vi vil gerne have hjælp til at skrive artikler, vedligeholde vores website, www.gambiamediasupport.org, til at lave brochurer og anden type kommunikation.

Interesseret? Kontakt webredaktør Jesper Heldgaard

Kampagner
Vi vil gerne lave kampagner for eksempelvis at rekruttere nye medlemmer og frivillige og for crowd funding til små projekter. Så har du en idé til kampagne eller indsamling, eller vil du hjælpe til med andres, så kom med!

Interesseret? Kontakt Lars Møller

Fundraising
Vi har brug for penge til vores aktiviteter i Gambia, så hvis du kan hjælpe med fundraising af “set up an office for other peoples money” ville det være meget værdsat.

Interesseret? Kontakt Lars Møller